Over ons

High Tech Alliance gevestigd in de BrainPort Regio, de technologieregio bij uitstek. In deze innovatieve technologieregio werken we als denkers en doeners slim samen. High Tech Alliance is in 2016 opgericht, door Brom Mechatronica, Vervos Technologies en Easy Factory. Stuk voor stuk bedrijven met veel kennis en ervaring, ieder op zijn eigen werkgebied. Het doel van de samenwerking is het bundelen van technische expertise, innovatiekracht en netwerken, met als resultaat de beste oplossing voor onze klanten. Wij zijn uit technisch hout gesneden en begrijpen de techniek en de toepassingen in brede zin als geen ander. Wij snappen niet alleen de techniek, maar minstens zo belangrijk: het belang van de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor jouw bedrijf.

Technische innovatieve oplossingen

High Tech Alliance is een lean gedreven projectenorganisatie voor de ontwikkeling, realisatie en service van machinebouwprojecten, procesautomatisering, technische producten en modules. De nadruk ligt op technische innovaties met een maatschappelijk toegevoegde waarde.

Wij ontwikkelen en realiseren specifieke technische oplossingen die toegesneden zijn op jouw situatie. Hierbij ligt de focus op de gevraagde kwaliteit en functionaliteit van het product of productiemachine. De oplossingen die wij realiseren leiden dikwijls tot besparingen op materiaal en montagekosten of verlaging van proces of productiekosten tot wel 25% of meer.

Daarnaast ontwerpen en produceren onze specialisten industriële producten, modules en systemen die in kleine of grote aantallen vervaardigd worden. Hierbij spelen time to market en kostprijs een belangrijke rol. Om tijd, kosten en risico's beheersbaar te houden, zetten we bij de realisatie van seriematige producten ons gespecialiseerd internationaal productie-netwerk in of vindt productie plaats bij High Tech Alliance, met een speciaal hiervoor ingerichte flexibele productiecel.

De combinatie van mogelijkheden als: machinebouw, product-design, ontwikkeling, assemblage en de realisatie van de producten of machines in kleine of grote volumes, maken de samenwerking met High Tech Alliance uniek.

High Tech Alliance is werkzaam in verschillende sectoren van de industrie. Onze voorkeur gaat uit naar projecten welke een positieve bijdrage leveren aan een gezonde, veilige en toekomstbestendige samenleving.
Zo realiseren wij technische producten en machinebouw oplossingen binnen uiteenlopende sectoren als:

  • Zorg & Welzijn
  • Farmaceutische industrie
  • On & Offshore
  • Energie
  • Waterbehandeling
  • Agro-industrie
  • Voedingsmiddelen
  • Mobiliteit
  • Semicon
  • Precisietechnologie

Deel jouw uitdaging

Voor elk vraagstuk een passende oplossing

High Tech Alliance heeft de kennis, ervaring en creativiteit in huis om je maximaal van dienst te zijn. Ons team staat klaar om de beste oplossing te realiseren. Wij kunnen ons goed verplaatsen in de problematiek van de klant en bieden out of the box oplossingen voor uiteenlopende industrieën. Worstel je met een technisch vraagstuk? Laat onze engineers vrijblijvend meedenken over jouw optimalisatieproces of product en neem contact met ons op.