Diafragma-klem

Wat was de uitdaging voor High Tech Alliance?

De Diafragma-klem maakt deel uit van een groter project, maar is vanwege de complexiteit tijdens de ontwikkeling beschouwd als een project op zichzelf.

Deze speciale Diafragma-klem is door High Tech Alliance ontwikkeld om dunwandige buis producten tijdens rotatie concentrisch in te klemmen en te ondersteunen. Het toegepaste klemprincipe zorgt voor een stabiele product inklemming en zorgt ervoor dat het middelpunt van alle diameters van buisproducten op dezelfde hartlijn liggen tijdens rotatie. De grote uitdaging tijdens de ontwikkeling en engineering was het openen en sluiten van het klemprincipe. Hiervoor is diepgaande kennis noodzakelijk van de mechanica en constructieprincipes.

Wat was de rol van High Tech Alliance?

High Tech Alliance heeft dit project gerealiseerd vanaf concept tot en met realisatie. Het inbedrijfstellen is opgenomen in het alles omvattende project.

Hoe verliep het project?

Dit project is zonder complicaties verlopen en op tijd en binnen budget gerealiseerd. Ondanks dat dit altijd het streven is zijn er soms onvoorziene complicaties waardoor er vertraging op kan treden.

De toegevoegde waarde van High Tech Alliance

Belangrijkste toegevoegde waarde van High Tech Alliance bij de ontwikkeling van deze diafragma-klem zijn onze technici. De technici van High Tech Alliance beschikken over veel en diepgaande kennis op het gebied van mechanica en constructieprincipes. Zonder deze specifieke kennis was dit resultaat niet mogelijk geweest.

Het resultaat van de samenwerking

Het eindresultaat is een nauwkeurig functionerende diafragma-klem. De diafragma-klem zorgt voor een concentrische ondersteuning van dunwandige buis producten.

Benieuwd wat High Tech Alliance voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op en leg uw probleem voor. Wij kijken graag samen met u om ook uw productieproces te verbeteren.

Deel jouw uitdaging